Rehberlik Servisi

Okulumuz "Rehberlik Servisi" rehber öğretmenimiz Maide ATASOY tarafından okulumuzda öğrenim gören tüm öğrencilerimizin gelişim dönemi özelliklerini dikkate alarak, karşılaştıkları güçlükleri, sorun haline dönüşmeden çözmelerine yardımcı olmayı ve kendinin farkında olan, çevresiyle uyum ve iletişim becerilerine sahip, yaşadığı çevreye duyarlı, mutlu, sağlıklı ve yaratıcı bireyler olmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

27.11.2018 1197

19-02-2023

Rehberlik hizmetleri, eğitim sürecindeki bütün öğrencileri kapsar. İnsana saygının ön planda tutulduğu rehberlik hizmetlerimizde bireysel farklılıklara saygı ve gizlilik esastır. Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri öğrenci, veli, uzman, öğretmen ve yönetici iş birliği ile yürütülür.

Rehberlik servisimiz çeşitli alanlarda yaş gruplarına göre öğrencilerimize yol göstermekte ve kişisel gelişim süreçlerini takip etmektedir.