OKULUMUZDA TUBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI

2204 TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamasında, okulumuzda projeler yapılmaktadır.

07.12.2018 776

Okulumuz 11/D sınıfından Nazan BALIKÇI ve 11/E sınıfından Esma Nur AYDIN, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yunus KÖZÜZ rehberliğinde "Geçiş Dönemi Adetleri" üzerine yoğun bir çalışma sürdürmektedir.

Eleşkirt ilçesi kültürel unsurlarına hâkim olan Okul Müdürümüz Sedat BAYAZİT ile verimli bir derleme çalışması gerçekleştirilmiş olup müdürümüzün bu konudaki engin bilgilerinden istifade edilmiştir. Bununla birlikte ilçemizin merkezinde ve köylerinde yaşayan kültür hazinesi olarak nitelendirilebilecek birçok kişiyle proje kapsamında görüşmeler geçekleştirilmektedir.

Proje öğrencilerimize ve projeden sorumlu öğretmenimiz Yunus KÖZÜZ'e çalışmalarında başarılar dileriz.

07-12-201807-12-2018