Eleşkirt Anadolu Lisesi

Vizyon: Eleşkirt Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen diğer çalışanları olarak öğrencilerin eğitim öğretim süreleri boyunca en az bir yabancı dili konuşan, okuduğunu anlayan, tamamına yakınının üniversite eğitimi almaya hak kazanmış, bu okulun öğrencileri olmak gurur duyan kişiler olmaları için varız.

Misyon: Okulumuz çalışanları ve öğrencileri olarak görev ve sorumluluklarının bilincinde olarak evrensel anlamda iyi insan, iyi vatandaş, yapıcı, verimli saygın ve tatmin edici bir meslek sahibi olmanın bilincinde olsun. Bütün paydaşlarımızı özgün düşünen ,düşündüğünü söylemekten çekinmeyen ,sorgulayan, bilimi yol gösterici olarak benimsemiş, çevresiyle barışık insan olsun . öğrencilerimiz ve velileri bölgesindeki yetenekli öğrenciler eğitim öğretim gördükleri tek seçkin okulun farkını özümsesin, koruyup geliştirsin bu okulun mensubu olmakla gurur duyulan bir kurum olmasının beklentisi ve hedefine odaklanmış olsun.

Başarılar:

Saatler: 08:00 15:30